Jdi na obsah Jdi na menu
 


Covid 19 - RYCHLÉ OČKOVÁNÍ

23. 2. 2021

V lednu t. r. jsme se zaregistrovali na očkování proti COVID-19 do Podřipské nemocnice v Roudnici nad Labem.  Ani na písemný dotaz ohledně termínu Podřipská nemocnice nereagovala. Dne 21. 2. 2021 jsem  využil nabídku v níže uvedeném oznámení o volných termínech k očkování na pracovišti litoměřické nemocnice - očkovací centrum na výstavišti Zahrady Čech.

Výsledek byl překvapující -  22. 2. 2021 v 11:45 jsme byli s manželkou naočkovaní. Od odeslání požadavku za dobu kratší než 24 hodin.

 

Město Lovosice, Městský úřad Lovosice
POZOR ZMĚNA!!!!!!!!!!!
Jak se rezervovat na očkování – ochrana proti COVID-19
Vzhledem k tomu, že došlo ke zřízení očkovacího centra v areálu Zahrady Čech, pavilon G, v Litoměřicích, je možné se znovu zaregistrovat s výběrem tohoto místa – dřívější možnost očkování. V současné době jsou volné termíny!!!!!!!
(Dřívější registraci nemusíte rušit).
Kde se lze registrovat:
1. Prostřednictvím centrálního rezervačního systému: http://crs.uzis.cz Osoba se registruje: 1. zadáním čísla mobilního telefonu (nemusí být konkrétního seniora; může být i osoby, která s registrací pomáhá), na telefon přijde PIN 1, který se zadá do systému a potvrdí. 2. vlastní registrace, vyplnění údajů, k identifikaci osoby využito rodné číslo, přijde PIN 2. 3. následuje rezervace termínu – vybírejte místo: Krajská zdravotní a.s. – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. pracoviště Litoměřice (termín 2. dávky by se měl vytvořit automaticky).
2. Telefonicky na bezplatné lince 1221
Kdo Vám může s vyplněním pomoci:
1. Rodinní příslušníci
2. Praktičtí lékaři
3. Sociální pracovníci ...

Pomoc roudnickým seniorům: tel.: 702 202 834

Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor sociálních věcí,
Mgr. Jana Marková,
Provozní doba: pondělí a středa 7:00 – 17:00,
úterý a čtvrtek 9:00 – 15:00 a pátek 9:00 – 13:00.

                                                                                                                                                                                       Vložil: (fi)